Ambasadorul nominalizat al SUA la ONU, Nikki Haley, se opune definirii avortului ca drept al omului, pronunțându-se „puternic pro-viață”.

Capitalism Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Ambasadorul nominalizat al SUA la ONU, Nikki Haley, se opune definirii avortului ca drept al omului, pronunțându-se „puternic pro-viață”by Stiripentruviata on 20.01.2017 in avortFii generosde Steven Ertelt, LifeNews, 19 ianuarie 2017În timpul audierii de confirmare miercuri, ambasadorul nominalizat de Donald Trump la ONU, Nikki Haley, a declarat Comitetului pentru Relații Externe al Senatului că ea se va opune avortului la nivel internațional, pronunțându-se „puternic pro-viață.”

Ambasadorul SUA la ONU este important, deoarece statele pro-avort presează Națiunile Unite să acorde avortului statutul de drept al omului. Anterior, administrația Obama s-a alăturat celorlalte state pro-avort pentru a promova avortul la nivel internațional. În calitate de ambasador al ONU, fost guvernator Nikki Haley ar putea ajuta la stoparea acestei promovări și va putea să contribuie la respectarea drepturilor copiilor nenăscuți în cadrul acestui organism internațional.


Guvernatorul republican din Carolina de Sud va acționa conform poziției ei pro-viață la Organizația Națiunilor Unite.

„Sunt puternic pro-viață, astfel încât voi sprijini orice putem face pentru evita avorturile și a ști care sunt alternativele disponibile la avorturi  sau pentru a le feri de a nu ști ce este disponibil, voi sprijini”, a declarat ea.


Activiștii pro-avort încercă de zeci de ani să influențeze Comitetul ONU pentru Drepturile omului. În toamna anului trecut, Stefano Gennarini a declarat pentru LifeNews că acest comitet a publicat un proiect de aviz cu privire la „dreptul la viață” în dreptul internațional, care acordă mamelor dreptul de a avorta copiii lor.

Dar la nivel mondial crește nivelul de sprijin pentru protejarea dreptului la viață al copilului nenăscut și a mamei sale de violența avortului. În ciuda presiunilor, statele își apără tot mai mult valorile religioase și culturale, precum și suveranitatea legilor naționale în timpul negocierilor în cadrul ONU. De aceea, organizațiile radicale pro-avort sunt din ce în ce mai frustrate.

Cu toate acestea, ONU a încercat să pedepsească statele pro-viață. După cum a relatat LifeNews.com, Comitetul pentru Drepturile Omului al Organizației Națiunilor Unite a sancționat Peru în decembrie, forțând acest stat să plătească despăgubiri unei femei căreia nu i s-a permis să-și avorteze copilul. Comitetul ONU a declarat avortul un „drept al omului” în acest caz și a declarat că Peru a greșit negând un așa-zis „drept la avort”.

Nikki Haley a sprijinit legislația pro-viață în calitate de guvernator al statului Carolina de Sud. În timpul audierilor pentru numirea sa, ea a declarat:

„Cred că fiecare viață are o valoare și este binecuvântată de Dumnezeu. Soțul meu a fost adoptat și de convingerile mele pro-viață provin din faptul că se simt binecuvântările acestei valori în fiecare zi știind cineva a ales viața pentru el. Le văd în fiecare zi în cei doi copii ai mei, uitându-mă la ei cum cresc. Speranța mea este că vom continua să încurajăm și să depunem eforturi în vederea educație despre valoarea vieții.”

Aflati mai multe pe link .

Sursă: Ambasadorul nominalizat al SUA la ONU, Nikki Haley, se opune definirii avortului ca drept al omului, pronunțându-se „puternic pro-viață” | Știri pentru viață

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *