Daca aveam un Ceausescu se rezolva imediat situatia: Alo mass-media, alo Iohannis, alo Dragnea salvati copii Smicala din inchisoarea din Finlanda naibii odata!!!!

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Mesajul de pe Facebook al doamnei Smicala de astazi:

loading...

 

Pentru că nu ne-au mai lăsat nici o speranță de a a fi salvați, mă retrag din” viața publică “. Am încercat tot, dar cu două țări și o Uniune Europeană nu am nici o posibilitate să mă lupt.
-cel mai mult probabil că vineri ne vor sista întâlnirile
-ultima șansă de apel pe plan” legal”a fost epuizată fost epuizată :lui Mihai I s-a dat dreptul de a face apel, conform legii, socialul i-a pus la dispoziție chiar și un avocat, conform legii. Numai că, acel avocat a fost numit de către social, “a avut timp” să se întâlnească cu Mihai doar exact în ultima zi în care se putea face apelul,ȘI A OMIS SĂ FACĂ APELUL, așa că acesta s-a prescris. Deci, copii sunt condamnați la închisoare
-mai avem “o șansă” să facem apel la CEDO în timp de 4 luni dar nu s-a găsit nici un avocat probono care să o facă. Și, în plus, încrederea mea în CEDO(care ne-a dizolvat 3 dosare) e undeva la minus infinit.
-pe pagina de facebook al lui Mihai, prietenii au postat un video cu un pui de ursuleț care se chinuia să urce un munte să ajungă la mama lui. Acest video a fost șters de 3 ori de pe pagina lui Mihai, însă, în 10 minute după aceea, era prezentat la știrile naționale finlandeze. Dovada că suntem urmăriți și deranjam la nivel înalt.
-faptul ca ambasadorului României la Helsinki I se interzice în continuare să vadă copiii(care sunt cetățeni români ținuți captivi, împotriva voinței lor în Finlanda) , iar ambasadoarea Finlandei face ce vrea în România, e o dovadă în plus că România se consideră inferioară Finlandei.
Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați susținut și îmi cer scuze! Mai mult nu am putut😪


Sursa Facebook: Camelia Smicala

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Parada vechiturilor de 1 decembrie ?

cetateanul.net Scris de Valentin Vasilescu, analist militar, fost comandant adjunct al Aeroportului Otopeni. ”Parada militara

Începe un război? Autorităţile din Grecia anunţă că există „indicii serioase” că incendiile devastatoare din zona Atenei, soldate cu cel puţin 85 de morţi, au fost provocate

Autorităţile din Grecia deţin "indicii serioase" că incendiile care au avut loc, în această săptămână,

Sebastian Ghita a facut anuntul care o inspaimanta pe Kovesi: “Este un stop cadru de pe un film… Nu e singura poza, nu e singurul film. Sunt mai multi oameni care au poze si filmulete… Aceste imagini vor aparea curand” (Video)

GHITA O TOACA MARUNT: FILME CU KOVESI – Sebastian Ghita a dezlegat misterul pozei cu

Iohannis, pe o mână cu austriecii de la OMV la jefuirea României

  „Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit joi, la Palatul Cotroceni, cu o delegație OMV, condusă

Închide