ALERTA! Seful austriecilor de la Raiffeisen Bank prezent la proteste | Mai urmeaza si Schweighofer si poate se lamureste lumea cine conduce protestele!!!!!

Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Van Groningen e la proteste ! El, președintele Raiffaissen Bank,care a făcut sute de milioane pe carca Statului român..

El, care a jecmanit sute de mii de români și care vrea sa dea in judecata Romania la instanțele internaționale din cauza legii darii in plata, e acum protestatar???


Deputatul PNL Daniel Zamfir, iniţiatorul legii dării în plată, remarcă un detaliu de la protestele din Piaţa Victoriei: printre protestatari s-a aflat şi preşedintele Raiffaissen Bank.

„Vad bine??? Van Groningen e la proteste? El, președintele Raiffaissen Bank,care a făcut sute de milioane pe carca Statului român? El, care a jecmanit sute de mii de români și care vrea sa dea in judecata Romania la instanțele internaționale din cauza legii darii in plata, e acum protestatar??? Pe când un protest la care sa strigam din toate piepturile: DREPTATE, LIBERTATE și OPRITI ABUZURILE ? Mă înscriu de pe acum la organizatori…”, scrie Zamfir pe Facebook, alături de o poză cu Van Groningen.


SURSA: http://rdo.ro/seful-unei-multinationale-care-a-jecmanit-sute-de-mii-de-romani-prezent-la-proteste/

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

4 thoughts on “ALERTA! Seful austriecilor de la Raiffeisen Bank prezent la proteste | Mai urmeaza si Schweighofer si poate se lamureste lumea cine conduce protestele!!!!!

  1. Pai dacă domnul Dragnea, om serios de felul lui, pe cuvântul căruia poți conta, tot spunea ca protestele sunt organizate pe banii lui Soros, gândiți-va bine ! Ce bancher care se respecta refuza banii miliardarului american ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *