Alertă în Franţa! Adevărul despre un vaccin periculos pentru nou-născuţi iese la iveală

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Franţa se confruntă, în momentul de faţă, cu o pretinsă “penurie” a vaccinului DT-Polio, un vaccin care, totuşi, este obligatoriu.
Realitatea este că ar putea fi vorba despre o manipulare odioasă. Adevărul despre toată această situaţie extrem de gravă este dezvăluit de Profesorul Henri Joyeux, Doctor în medicină, într-un video exploziv, pe care-l puteţi viziona AICI:
“Ce aţi face dacă ar trebui să vă vaccinaţi bebeluşul pentru a-l proteja de boli grave? Dar când vaccinul normal, eficient şi sigur, nu ar mai fi disponibil şi când singurul produs pus în vânzare ar fi un pretins supervaccin, netestat suficient, ce conţine aditivi neurotoxici şi probabil cancerigeni?
Acest coşmar absurd este o realitate pentru câteva sute de mii de părinţi din Franţa. Începând din 2008, laboratoarele au încetat, fără vreun motiv anume, să comercializeze vaccinul DT-Polio.
Astfel, părinţii care vor să-şi vaccineze copiii sunt obligaţi să recurgă la acest aşa-zis supervaccin – Infanrix hexa -, ce conţine, faţă de DT-Polio, şi 3 tipuri de vaccin care nu sunt obligatorii, în plus aluminiu (neurotoxic), formaldehidă (cancerigenă) şi antibiotice care nu sunt necesare unui nou-născut.
Acest vaccin este de 7 ori mai scump decât clasicul DT-Polio, de altfel de negăsit: 40 de euro faţă de 6,34 euro.
Supervaccinul, singurul disponibil pe piaţă, este mult prea riscant” – este semnalul de alarmă tras de Profesor Doctor Henri Joyeux, care îndeamnă cetăţenii francezi să se mobilizeze şi să semneze petiţia adresată ministrului Sănătăţii din Franţa. Petiţia a fost semnată, până acum, de 144263 de părinţi revoltaţi.
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
DETONAREA NOII SECURITATI – UNJR si AMR declanseaza jihadul dupa aparitia Protocolului care a confirmat ingerinta serviciilor in Justitie: “PICCJ si SRI sa publice de indata absolut toate protocoalele ori intelegerile de cooperare pe care le au… Cei ce au semnat si implementat acest Protocol trebuie sa si-l asume si sa dea socoteala pentru el… Procurorii si parchetele au cedat independenta lor operationala SRI-ului… Protocolul a produs consecinte efective in dosarele de urmarire penala”

  Reactie sanatoasa din partea asociatiilor magistratilor din Romania dupa aparitia Protocolului PICCJ-SRI, semnat in

DUMNEZEU, MIT SAU ADEVAR! O exprimare impartiala, dumneavoastra trageti concluziile. Parabola plutonului de execuţie de Sorin Lavric

Statistic vorbind, matematicienii sunt mai înclinaţi să creadă în Dumnezeu decît biologii, natura specialităţ ii

Fenomen UIMITOR! Veneția, ÎNGHEȚATĂ, pentru prima oară în istorie. FOTOGRAFII incredibile.

  Apele înghețate ale canalelor din Veneția În ultima săptămână, Italia a fost invadată de

SCANDAL. După reacțiile indignate ale populației, TEHNOCRAȚII SOROȘIȘTI VOR ACUM SĂ ASCUNDĂ până după alegeri ORDONANȚA care mută taxele de CAS și PENSII de la Multinaționale și Patroni pe Spinarea ANGAJAȚILOR

Proiectul a trezit SCANDAL și INDIGNARE în rândul populației, iar acum guvernul SOROS-CIOLOS vrea să-l

Închide