Administrația Prezidențială de la București l-a CENZURAT pe Trump

Distribuie!by COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO) Dacă e adevărat că diavolul se ascunde în detalii, atunci gestul președinției României de a ”edita” stenograma conferinței de presă susținută de […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO)

Dacă e adevărat că diavolul se ascunde în detalii, atunci gestul președinției României de a ”edita” stenograma conferinței de presă susținută de cuplul Trump-Iohannis la Casa Albă trebuie că spune foarte multe. Mai ales că perierea textului a avut menirea să acopere exact punctul cel mai scandalos al întregii conferințe.

Iar punctul cel mai scandalos, și remarcat ca atare de toată presa, a fost cel în care, întrebați dacă au discutat problema liberalizării vizelor pentru românii, cei doi șefi de stat au dat răspunsuri contradictorii.
Donald Trump a spus că nu au discutat acest subiect, în timp ce Iohannis a spus că da.
Surprins de răspunsul lui Iohannis, Trump a încercat ulterior să o dreagă, dînd asigurări că problema se va discuta în viitor.

Unul dintre cei doi lideri a mințit în mod categoric.
Nu știm, deocamdată, care.

Versiunea Casei Albe

Versiunea Cotrocenilor

Ceea ce știm, însă, cu precizie, e că stenograma în limba engleză a conferinței de presă de vineri a fost postată pe site-urile oficiale ale celor două președinții (în cinci zile scurse, ea nu a putut fi tradusă în românește, să o înțeleagă tot amărășteanul plătitor de taxe!), numai că, în versiunea părții române, dezmințirea lui Trump a căzut la montaj, cum se spune, vezi imaginile de mai sus.
Oare de ce?

 

http://www.flux24.ro/administratia-prezidentiala-de-la-bucuresti-l-a-cenzurat-pe-trump/

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Stiri Extreme

Stiri Extreme: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@stiri-extreme.ro