Activistul creştin care cere interzicerea unui festival rock la Suceava: „Au făcut procesiuni satanice folosind sânge“

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Ionel Butnariu, un bărbat din Suceava, organizează un protest prin care cere ca Festivalul Bucovina Rock Castle să fie interzis. Butnariu susţine că formaţiile rock invitate la festival promovează „satanismul” şi nu ar trebui să fie primite în Cetatea de Scaun a Sucevei.

loading...

Luni dimineaţă, începând cu ora 11.00, un grup de activişti creştini va protesta în faţa Palatului Administrativ al Judeţului Suceava, cerând ca festivalul Bucovina Rock Castle, care urmează să aibă loc în perioada 24 – 26 august 2018, să fie interzis. Iniţiatorii protestului susţin că acest eveniment „terorizează municipiul Suceava şi localităţile limitrofe”. În afara faptului că deranjează fonic, activiştii creştini susţin că o parte din trupele invitate la festival fac procesiuni satanice şi nu se cuvine a fi primite în Cetatea de Scaun a Sucevei, „casa” voievului Ştefan cel Mare şi Sfânt.


„1.Crestinii nu protesteaza cu pumnul sau cu parul, cum au facut-o recent cei din Piata Victoriei la Bucuresti. (Ei au alte arme pe care le folosesc pt a ajunge la victorie. La fel le-am folosit si in cazul Familiei Bodnariu, eliberand copiii dumnealor, din lagarul sodomit-masonic-ateist, numit Barnevernet.)

1.Noi in calitate de crestini, dorim ca Luni 20 August 2018, sa fim prezenti la Sedinta Consiliului Judetean Suceava, deoarece si Legea Administratiei Publice Locale ne permite acest lucru. 1.Dorim sa-i transmitem in mod politicos, d-lui Gh.Flutur si consilierilor judeteni, sa nu mai dea sponsorizari din bani publici pt Concertul Rock <>, prin ONG-urile infiltrate la Centrul Cultural Bucovina si de la Muzeul Bucovina de Istorie Suceava, deoarece in Statutul Centrului Cultural Bucovina, scrie negru pe alb, ca TREBUIE sa promoveze: valorile spirituale, culturale si traditionale romanesti-bucovinene.


2.Muzica rock, nu face parte din valorile spirituale-culturale si traditionale-romanesti.

3.Nu dorim desfasurarea Concertului Rock <> la Cetatea de Scaun, pt ca intineaza memoria marelui voievod si intregitor de tara Stefan Cel Mare.

4.Cerem anularea Concertului Rock la Cetate, pt ca in anul 2016, o trupa suedeza au facut si procesiuni satanice folosind chiar si sange. 5.Organizatorii nu respecta ora inchiderii Concertului la ora 23, asa cum scrie si in Legea 61/1991, terorizand Municipiul Suceava si localitatile limitrofe cu zgomotul concerului lor rockerist pana la ora 2-4 dimineata. Stop nesimtirii si deranjului fonic la aceste ore tarzii din noapte.

5. Este tradare nationala si jignire totala, sa pui pe afisul Concertului Rock ”Bucovina Castle 2018” sigla cu Anul Centenar, avand in vedere ca muzica rock nu are nici o legatura cu Unirea Principatelor Romane din anul 1918, inclusiv Unirea Bucovinei cu tara mama.

6. Nu au decat organizatorii acestui concert Rock, sa-si caute alta locatie, departe de Municipiul Suceava, unde vor avea voie sa tipe si sa urle pana vor ragusi.

7.Cerem de la dl.Gh.Flutur si de la Consilierii Judeteni Suceveni ca Luni 20 August 2018, ca in plenul Sedintei CJS, sa anuleze desfasurarea Concertului <> din pricina motivelor foarte serioase si logice, mentionate mai sus.

8. A fi crestin nu inseamna sa fii prostut, neinformat , lasand pe toti obraznicii sa faca cuib si pe capul tau. Si Mantuitorul Hristos, a dat afara din Templu pe cei care au transformat Templul intr-o casa de schimb valutar. STOP ajunge, cu concertele rock in Municipiul Suceava pana la 2-4 dimineata. (de studiat Legea 61/1991 -<>) Art.16 Constitutia Romaniei: <>

9.Motto: <> sfantul Athanasie 325 d.Hr.”, a scris pe pagina sa de Facebook, Ionel Butnariu. Acesta este individul care, în toamna anului trecut, a formulat o sesizare către Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor în care a cerut reprezentanţilor instituţiei să interzică sărbătoarea de Halloween şi să scoată de la raft toate produsele specifice acestei sărbători vândute în supermarketuri. Festivalul Bucovina Rock Castle se va desfăşura, în perioada 24 – 26 august 2018, în şanţul de apărare al Cetăţii de Scaun a Sucevei. Printre invitaţi se numără formaţiile: Primordial (Irlanda), 1000mods (Grecia), De Staat (Olanda), Jinjer (Ucraina), DorDeDuh, Luna Amară, Dirty Shirt, Robin and The Backstabbers, Gray Matters, 9 Ani Lumină, Toy Machines şi RoadKillSoda.

Citeste mai mult: adev.ro/pdpgom

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “Activistul creştin care cere interzicerea unui festival rock la Suceava: „Au făcut procesiuni satanice folosind sânge“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Super imunitatea procurorilor DNA

"Dosare fabricate, stenograme masluite, sute de achitari, presiuni pentru obtinerea de denunturi, o propaganda diversionista

Venezuela: Președintele Nicolas Maduro ordonă confiscarea întreprinderilor “paralizate de burghezie”

  Președintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a ordonat sâmbătă confiscarea uzinelor "paralizate de burghezie" și trimiterea

Slovenii au respins, pentru a doua oară, prin referendum, „căsătoria” între persoane de același sex

Cetățenii Sloveniei au anulat, duminică, prin referendum, o lege din martie 2015 care permitea „căsătoria”

Rusii isi retrag toti banii din Romania!

Deja disensiunile dintre Occident si Federatia Rusa au depasit pana si „linia rosie” stabilita pe

Închide