Activist PRO VACCIN, lect. univ. Mihai Gafencu: „Copilul nu-i al părinților, e al nostru!” VIDEO

Capitalism
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Într-o dezbatere despre obligativitatea vaccinării, un activist pro vaccin, lect. univ. dr. Mihai Gafencu, face declarații halucinante. Printre alte lucruri, personajul pretinde, nici mai mult nici mai puțin, că: „copilul nu-i al părinților, e al nostru!”. Măi, să fie! O fi și acest domn școlit în Norvegia, la Barnevernet, mă gândesc…

loading...

Nu doar că individul susține un demers totalitar dar, precum în societățile comuniste, e de părere că copilul e un bun al societății, părinții neavând, se pare, decât rolul de a-l aduce pe lume. De aici încolo, indivizi precum Mihai Gafencu, știu mai bine ce trebuie făcut cu el.


Vizionați cele 5 minute de mai jos ca să vedeți cum pune problema! Eu personal mă îngrozesc gândindu-mă la personajele care ne fac legile…

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

4 thoughts on “Activist PRO VACCIN, lect. univ. Mihai Gafencu: „Copilul nu-i al părinților, e al nostru!” VIDEO

  1. mizerabilul asta habar nu are despre ce vorbeste. E o marioneta pusa acolo. Sper din toata inima ca nu a dat tarii copii, nu de alta dar merita sa i se stinga linia genealogica din motive lesne de inteles. Sper sa vina vremuri cand asemenea personaje vor plati cu capul lor, mai mult sau mai putin posesor de continut. Din ce afirma, se pare ca e cam gol sau are continut alterat sau impropriu. O rusine de demnitar!!

  2. Domnule Gafencu, ori sunteti idiot, ori nazist, ori actionar la o firma de medicamente. Pentru faptul ca poporul asta asa indobitocit si umilit de prostia si incompetenta dumneavoadtra, cei cu putere de decizie, inca nu v a strans de gat, va permiteti sa va bateti joc si sa faceti afirmatii care intrec orice limita. Domnule minunat doctor, doar nazistii considerau copiii ca fiind ai poporului!!!! Si apoi, daca un copil face autism, sau ramane handicapat in urma vaccinurilor de toate natiile care se testeaza acum pe ei, o sa i stergeti dumneavoastra la fund pana la adanci batraneti, ca doar sunt si ai dummeavoastea ????? Este aberant cum firmele de medicamente au ajuns sa ne controleze viata, cu sprijinul medicilor care au uitat ce juramant au depus….mirajul banilor e prea atragator. Exista specialisti in toata lumea care prezinta stiintific pericolele vaccinarii, dar sunt marginalizati sau li se ridica dreptul de libera practica,….pt ca deranjeaza sistemul!! Sunteti o rusine pentru medicina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *