Actiune dura a RUSILOR: au aruncat in aer o MOSCHEE ilegala. Ce gasisera inauntru – VIDEO

Distribuie!by loading... Rusii au aruncat in aer o casa de rugaciune folosita de musulmani dupa ce au gasit inauntru explozivi. Cladirea functiona ca moschee in mod ilegal. Casa era situata […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

casa

loading...

Rusii au aruncat in aer o casa de rugaciune folosita de musulmani dupa ce au gasit inauntru explozivi. Cladirea functiona ca moschee in mod ilegal.

Casa era situata langa orasul Samara. Un caine folosit de serviciile de securitate a gasit peste un kilogram de explozivi de origine necunoscuta. Fortele ruse au ales sa arunce direct cladirea in aer, pentru a nu se mai incurca cu eliminarea materialelor explozive.


Casa era folosita pentru adunari ale salafistilor, acestia fiind adepti ai unei miscari ultraconservatoare sunite. FSB a arestat in aceasta cladire 35 de tineri, dintre care unul promova actiunile ISIS pe internet, precizeaza Russia Today.

 

 

Sursa:


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Stiri Extreme

Stiri Extreme: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@stiri-extreme.ro