Acordul cu FMI e în aer! Negociatorii sunt nervoși pe Ponta

Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Acordul cu FMI e în aer! Negociatorii sunt nervoși pe Ponta


loading... Negocierile cu Fondul Monetar Internațional (FMI) vor continua și sâmbătă iar autoritățile române își mențin poziția privind un nivel al deficitului bugetar de 1,4% din PIB pentru 2015, potrivit reprezentanților MFP.

Victor Ponta și membrii Guvernului negociază de zor cu FMI un nou acord. Cele două părți nu au ajuns la nicio înțelegere până acum.


Motivul: FMI vrea un deficit de 0,9% pentru 2015, pe care Ponta l-a catalogat inacceptabil.

“De fiecare dată negocierile sunt dure. Azi când vorbim cred că nu se va rupe niciun acord cu FMI. Pentru mine, ca prim-ministru, și Guvernul meu e inacceptabil un deficit de 0,9% din PIB”, a declarat premierul laobiectiv.info


Autoritățile române nu vor un deficit bugetar mai mic de 1,4%. Premierul Ponta a precizat că la anul, când înțelegerea cu FMI va expira, probabil că Executivul nu o va reînnoi.
Sursa:http://www.stiripesurse.ro
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “Acordul cu FMI e în aer! Negociatorii sunt nervoși pe Ponta

  1. FMI este vinovat pentru LOVITURA DE STAT din 1989.A indatorat tara cu cifre fictive , in timp ce ne furau resursele . Romania este sub dictatura FMI-UE-Nato .Circul mediatic al lui Ponta , nu conteaza .Toti care au vindut Romania de 25 de ani incoace , au ascultat ordinele FMI -UE. Trebuie demis tot ce este politic in Romania .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *