ABBAS îl avizează pe TRUMP: “Schimbarea Ambasadei USA la Ierusalim echivalentă cu o declarație de război”

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

ABBAS îl avizează pe TRUMP: “Schimbarea Ambasadei USA la Ierusalim echivalentă cu o declarație de război”ABBAS îl avizează pe TRUMP: “Schimbarea Ambasadei USA la Ierusalim echivalentă cu o declarație de război”, și că va traversa o “linie roșie” care ar putea pune în pericol perspectivele de pace.
loading...

Profețiile biblice ne arată că trebuie să fie îndeplinite literal astăzi, oferindu-ne să înțelegem că planurile Eternului legate de venirea Mesiyah urmează să se împlinească în curând.”Iata, voi preface Ierusalimul intr-un potir de ametire pentru toate popoarele dimprejur si chiar pentru Iuda, la impresurarea Ierusalimului. (Zah.12:2)”.

Așa cum era de așteptat, dușmanii notorii ai Israelului – auto-zisul “palestinieni” – ăși arată deja ghearele prin “mesaje” către noul presedinte ales american Donald Trump. Aceștia avertizează că intenția de a muta ambasada SUA din Tel Aviv la Ierusalim înseamnă “o declarație de război împotriva musulmanilor.” Un alt responsabil palestinian a amenințat că va face apel la națiunile arabe și musulmane pentru a elimina ambasadele lor din Washington.


Consilierul lui Abbas, Mahmoud al-Habash, de asemenea, a venit să spună că “totul poate să se dărăme în cazul în care ambasada este schimbată la Ierusalim. Acest lucru poate să deschide o ușă largă de posibilități pe care nimeni nu vrea.”

Potrivit unor lideri palestinieni, acest lucru este o chestiune nu numai palestiniană, ci pentru “toți arabii și musulmanii.”


Abbas a făcut aceste remarci în orașul Beit Sahour, Cisiordania (Iudeea și Samaria), în timpul unei ceremonii în care el a numit o stradă după Arhiepiscopul Hilarion Capucci, un cleric sirian, născut în Alep, condamnat la doisprezece ani de închisoare în anul saptezeci de către Israel pentru că a abuzat de statutul său diplomatic pentru a face contrabandă cu arme către Fatah în Cisiordania.

Numele lui a fost printre deținuți a căror libertate a fost cerută de către teroriști palestinieni și germani, care au deturnat un Air France în 1976, în timpul celebrei Operațiuni Entebbe. In anul 1978, el a fost eliberat datorită intervenției Vaticanului și a fost expulzat. Capucci a murit săptămâna aceasta la Roma.

Această reacție a dușmanilor lui Israel era de așteptat, ea are loc înainte cu două săptămăni de inaugurarea lui Trump și o săptămână pînă la “Conferința celor 70 de națiuni” de la Paris care va avea loc pe data de 15 Ianuarie. Dacă analizăm bine lucrurile, Declarația de război deja a fost emisă la adresa Evreilor, insă de Organizația Națiunilor Unite care condamnă pe Iudei că a construi în Iudea este ilegal.

2017 începe cu o viteză a unei noi faze în exacerbare acută a conflictului israeliano-arab etern, epicentrul este din nou eternul oraș Ierusalim, capitala eternă și nedivizată a Statului Israel, Ierusalim.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Ca urmare a unui articol despre Kaufland, dam ocazia dreptului la replica . Kaufland transmite următoarele precizări:

Ca urmare a articolului https://www.stiri-extreme.ro/teapa-la-hipermarketurile-germane-kaufland/# , Kaufland România transmite următoarele precizări: "Acum două zile în

Ex ofiterul de informatii Stelian Andronic despre planurile Monarhiei si a ocultei mondiale cu Romania

Ex ofiterul de informatii Stelian Andronic  despre planurile ocultei mondiale cu Romania:  Stelian Andronic despre cipuri

Romania se pregateste de razboi? Ce ne ascund nemernicii? Urmeaza sa fim prima tara atacata?

  IGSU va desfăşura săptămâna viitoare un exerciţiu la nivel naţional pentru testarea şi verificarea

Pornografia in scoli, idee sustinuta de profesori si elevi!

O initiativa educationala destul de avangardista a rostogolit zeci de comentarii in media sociala online:

Închide