A fost cea mai rece noapte: -39 de grade Celsius în Munții Țarcu din Caraș-Severin

by A fost cea mai geroasă noapte din această iarnă de până acum, cu temperaturi de până la -39 de grade Celsius în Munții Țarcu din județul Caraș-Severin. La Vârful […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

A fost cea mai geroasă noapte din această iarnă de până acum, cu temperaturi de până la -39 de grade Celsius în Munții Țarcu din județul Caraș-Severin.

La Vârful Omu au fost „doar” – 23 de grade Celsius, însă acolo temperatura resimitiță a fost de – 39 de grade Celsius. De asemenea, la Întorsura Buzăului au fost -31 de grade Celsius și -27 de grade Celsius la Miercurea Ciuc şi Brașov. Și Capitala a dârdâit de frig la minus 21 de grade Celsius.

loading...

De circa 24 de ore, este cod portocaliu de ger, în aproape toată ţara, iar avertizarea rămâne valabilă şi în a doua zi a săptămânii. Meteorologii mai au o veste proastă: după ce scăpăm de frig, se întorc ninsorile abundente, în sudul şi estul ţării.

 

 

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Stiri Extreme

Despre Stiri Extreme

Stiri Extreme: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@stiri-extreme.ro