A baut suc de morcovi timp de 8 luni si S-A VINDECAT DE O BOALA GRAVA. Uite cum sa il bei si tu

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Ann Cameron este autoare a mai multor carti pentru copii. A devenit si mai faimoasa dupa ce a suferit de cancer de colon si a facut operatia cand cancerul a intrat in stagiul 3.

loading...

Nu a fost prima lupta cu aceasta boala necrutatoare, deoarece sotul ei a murit de cancer pulmonar, chiar daca a facut chimioterapie.


Ann a refuzat sa treaca prin acelasi chin ca sotul ei, si a decis sa nu faca chimioterapie. Povestea ei si a mai multora a fost pusa pe blogul „Chris beats cancer” , unde mai multe persoane care au fost diagnosticate cu diferite tipuri de cancer, au luptat si au gasit diferite alternative pentru a trata cancerul.

” Am facut operatia impotriva cancerului de colon si am refuzat sa fac chimioterapie dupa aceea. Ma simteam mai bine in fiecare zi, dar dupa 6 luni, examenul de control a aratat ca boala s-a transmis si la plamani, iar cancerul de colon a intrat in stagiul 4.” spune Ann Cameron.


S-a dedicat pentru a gasi o modalitate de a scapa de aceasta boala, astfel a dat de povestea lui Ralph Kalley, un tanar care a suferit de cancer de piele, la varsta de 26 de ani. Acesta a spus ca a reusit sa se vindece cu ajutorul consumului zilnic a 2.5 kg de suc de morcovi.

Ann a decis sa incerce si ea aceasta metoda, astfel, a inceput sa bea suc de morcovi zilnic, distribuind cantitatea pe de-a lungul zilei.

Dupa cum relateaza ea, dupa 8 saptamani, examenul medical a aratat ca boala s-a oprit din a se raspandi in corp si tumorile au inceput sa se micsoreze.
Dupa 4 luni, nodulii au revenit la normal, iar cancerul a continuat sa se retraga.
Dupa 8 luni, examenul computerizat a aratat Ann nu mai are urme de cancer in corp.

http://health24.ro/sanatate/a-baut-suc-de-morcovi-timp-de-8-luni-si-s-a-vindecat-de-o-boala-grava-uite-cum-sa-il-bei-si-tu-432

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
DEZVĂLUIRI BOMBĂ | Cioloș declanșează MAREA DESPĂDUCHERE! Vor urma trei luni de foc, asa cum Romania nu a mai cunoscut poate de pe vremea epurarilor staliniste,… pentru a se instala monarhia !

  Vor urma trei luni de foc, asa cum Romania nu a mai cunoscut poate

Nu trebuia sa afli asta dar acum daca ai aflat distribuie: Cum a renăscut Islanda, după ce a luat măsuri fără precedent în domeniul bancar

  Grav afectată de criza financiară din anul 2008, Islanda a luat câteva măsuri care

Brânză făcută cu o substanţă folosită la dezgheţarea şoselelor. Priviţi şi voi ce am ajuns să mâncăm

Una dintre cele mai iubite sortimente de mâncare de către români, brânza telemea, riscă să

Romania devine Republica Soros! Dacian Ciolos, inca un „ciolanar” soros-ist la carma tarii!

Numai cine n-a vrut nu si-a numit pana acum in colonia din sud-estul Europei, numita

Închide