5,5 MILIARDE SALARIU! De la STAT! Aveţi curaj să preluaţi această ştire, deontologilor?

Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 

Undercover_Operations

loading...

Da, in Romania, un angajat al Statului, un individ care a facut mult rau Romaniei, un comunistoid, un securistoid, cistiga 5,5 miliarde de lei salariu!

Acesti bani sint platiti de poporul roman! In conditiile in care din 4 copii, 3 traiesc la limita saraciei sau sub aceasta limita!

Acest individ cistiga acesti bani fiindca este subalternul si protejatul sefului securitatii de astazi, un general multistelar! Culmea, generalul cistiga de 5 ori mai putin!

Aceasta stire ar trebui sa fie „Stirea Zilei” pe toate site-urile si televiziunile din Romania! Toti „ziaristii” patriei ar trebui sa explodeze, sa cerceteze, sa afle cine e acest personaj! O sa fie toti „mucles”, sau aproape toti!

Aceasta stire, pe care o voi da peste citeva ore, va fi un moment al adevarului! Dau premiu o emisiune la „NASUL” tuturor celor care vor face investigatii si vor dezvalui cine este subalternul care cistiga 5,5 miliarde salariu, de 5 ori mai mult decit Seful lui !

Eu cred ca e timpul sa deschideti ochii si sa observati daca „presa” pe care o urmariti va reprezinta interesele! Acum e momentul!

Veti fi dezamagiti, acoperitii din presa vor neglija subiectul. De aceea v-am spus, anul trecut, ca veti deveni cei mai mari fani ai NASUL TV ! Chiar daca nu ne iubiti, veti ajunge sa ne respectati! Mult.


– See more at: 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

2 thoughts on “5,5 MILIARDE SALARIU! De la STAT! Aveţi curaj să preluaţi această ştire, deontologilor?

  1. De ce nu luati atitudine voi, cei care aveti atat de multe informatii si totusi, nu le dati in circulatie decat inainte de alegeri? Caci dupa alegeri, este multa liniste, uita toata lumea de toti hotii acestia si nu se ia nici o masura impotriva lor! De ce oare?
    Chiar nu va ganditi ca in timp, inclusiv copii vostri, rudele voastre, cei dragi voua vor suferi pentru ca voi, cei ce sunteti platiti cu sume destul de mari, pentru a eradica raul, nu-l faceti?
    Veti plati si voi la randul vostu, nu uitati asta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *