Facebook ascultă şi arhivează convorbirile telefonice ale abonaților săi . Aplicația Facebook colectează date despre apelurile telefonice ale utilizatorilor, texte în afara platformei .

Capitalism Conspiratii
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Utilizatori care și-au șters conturile au descoperit că Facebook accesează agenda telefonică și monitorizează apelurile și SMS-urile. Cantitatea de date personale stocate de Facebook este șocantă.Pe măsură ce utilizatorii continuă să-și șteargă conturile Facebook în urma scandalului Cambridge Analytica , un număr mare dintre aceștia descoperă faptul că rețeaua socială deține mult mai multe date despre ei decât se așteptau, inclusiv jurnalele complete ale apelurilor efectuate și recepționate precum și un istoric ale mesajelor SMS, infomează The Guardian.Fb ascultă şi arhivează convorbirile telefonice ale abonaților săi .
Aplicația Facebook colectează date despre apelurile telefonice ale utilizatorilor, texte în afara platformei .
– Sursă de ştiri Breitbart –
loading...

Pe scurt  :

* Facebook ascultă ilegal toate telefoanele utilizarotilor săi .
* Aplicația Fb inregistrează şi colectează ilegal datele de pe telefoanele abonatilor Fb .
* Aplicația Fb a integistrat in afara legii toate apelurile telefonice de pe toate telefoanele Android fără ca utilizatorii săi să ştie acest lucru .
* Un raport al firmei IT Ars Technica arată că acest lucru este efectuat de Fb de mai mulți ani .
* Totul a inceput cănd s-a descoperit in Noua Zeelandă arhiva convorbirilor telefonice integistrate de Fb .
* În arhiva telefoanelor Fb se află :


– Nr. tel al apelantului ;
– Nr. tel al celui apelat ;
– Fiecare apel trimis ;
– Fiecare apel primit ;
– Fiecare apel pierdut ;
– Durata convorbirilor ;
– Numărul mesajelor trimise ;
– Numarul mesajelor primite ;
– Locatiile celor ce discută ;

* Toate acestea au fost arătate publicului de firma Ars Technica .
* Fb a comentat raportul prezentat de Ars Tehnica şi a spus ca unele informații sunt adevărate iar alte date din raport sunt inexacte .
* Fb susține că unele inregistrări au fost făcute in glumă de unii angajați fără a avea autorizația managerilor pentru aşa ceva .
* Acest răspuns gratuit şi pueril nu convinge pe nimeni că procedeul de asultare a tuturor telefoanelor ar fi fost făcut din glumă in toată rețeaua Fb de pe glob şi in toate limbile .
* Si totusi ascultările s-au facut in toată rețeaua si arhivarea convorbirilor s-a făcut mai ales la cei ce au folosit serviciul de Messagerie şi Facebook Lite pe Android .
* Peste toate acestea Fb îsi justifică ilegalitățile anunțănd cu tupeu că inregistrarea telefoanelor ar chiar utilă pentru o experiență mai bună si o colaborare mai apropiată intre utilizatori .
* Inregistrările şi arhivarea convorbirilor si mesajelor de pe telefoane s-au facut de societstea Fb fără nici o aprobare judecătorească si fără a avea acceptul utilizatorilor .
* Utilizatorii de pe Twitter si Fb au amenințat că îsi vor şterge conturile ca răspuns la acuzațiile de manipulare a datelor personale atăt de pe rețeaua Fb căt si pentru ilegalitatea interceptarilor convorbirilor confidențiale de pe telefoanele lor .
* Ceea ce face Fb este infiorător .
* Mark Zuckerberg declară la CEO că regretă cele intămplate atăt cu baza de date a zeci de milioane de oameni căt si cu ascultatea , inregistratea si arhivarea convorbirilor telefonice confidențiale si private .


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *