ANTIROMÂN. Tokes Laszlo: „Acum e momentul autonomiei teritoriale şi al independenţei totale a Ardealului şi a Partiumului!”

Capitalism Masonerie
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Europarlamentarul FIDESZ Tokes Laszlo a vorbit la Şcoala de Vară ”Tusvanyos”, ce a avut loc la Băile Tușnad (Harghita) în perioada 18-23 iulie, despre „genocidul maghiarilor din Transilvania început odată cu Trianonul”, transmite Gândul.


Ca de obicei, n-a fost uitată nici UDMR, acuzată, între altele, că „din păcate, se înţelege mai bine cu guvernul lui Victor Ponta decât cu maghiarii” şi că a ”contribuit atât la împuţinarea maghiarilor din Ardeal, care sunt acum sub 1.300.000, cât şi la colonizarea din ultimii 25 de ani a Secuimii”.

loading...

Drept concluzie, transmite Gândul, Tokes n-a mai solicitat premierului Orban, ca anul trecut, „protectorat pentru Transilvania”, ci a decretat: ”Nu mai avem la dispoziţie încă 25 de ani să aşteptăm, timpul nostru e acum, acum trebuie să acţionăm. Nu mai e timp de incertitudini, de oportunism politic, de speech-uri care vor doar îndobitocirea poporului, care ne pot fi fatale. Acum e momentul autonomiei şi al independenţei, doar independenţa naţională totală poate aduce înălţarea pentru maghiarime! Autonomia teritorială a Ardealului şi a Partiumului trebuie să se înfăptuiască, iar unitatea militară secuiască înfiinţată în timpul lui Bela Kun trebuie să ne fie exemplu, la nevoie! Şi trebuie să spunem răspicat acest lucru şi în Parlamentul European, şi în toate capitalele europene!”.


Sursa și integral în Gândul

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

6 thoughts on “ANTIROMÂN. Tokes Laszlo: „Acum e momentul autonomiei teritoriale şi al independenţei totale a Ardealului şi a Partiumului!”

  1. Ce popa reformat plin de ura…Si pentru unii e exemplu. Ai sa mori de ciuda popo, si apoi vei muri si in chinuri. Nu iti ajuta Dumnezeu. Poi ei vor Ardealul cu 1 milion de oameni. si aia majoritatea batrani. IN 20 de ani vor fi 600 000 de oameni ca ungurii fac putini copii. Vreti limba maghiara? foarte usor se trece granita si la Budapesta cu voi..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *