2016, sub zodia Merkel | Prima vizită oficială a premierului Cioloş după Anul Nou, la Berlin

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Premierul Dacian Cioloş va efectua pe data de 7 ianuarie o vizită oficială la Berlin, context în care are programată o întâlnire cu cancelarul Angela Merkel.

loading...

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a precizat, miercuri, că din delegaţia care îl va însoţi pe prim-ministru vor face parte ministrul Afacerilor Externe, Lazăr Comănescu, şi şeful Cancelariei primului-ministru Dragoş Tudorache.

„Va fi o întâlnire de lucru, un prânz de lucru cu cancelarul Angela Merkel. Vom avea o întâlnire cu comunitatea românească şi cu Forumul româno-german care are reprezentanţi la Berlin. Scopul este întărirea relaţiilor bilaterale şi de stabilire, clarificare a obiectivelor comune pe agenda europeană, sunt subiecte care au fost în discuţie în această lună şi la Consiliul European, legate de migraţie, politică externă”, a precizat Dan Suciu, citat de Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Executivului, vizita are o dimensiune mai redusă din punct de vedere economic deoarece, recent, vicepremierul Costin Borc a participat la un Forum de afaceri româno-german.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Deputatul Daniel Gheorghe acuză presiuni externe asupra CCR pentru a bloca referendumul pentru familie: “Nu înțeleg de ce toate instituțiile democratice din România trebuie să stea drepți și să tremure atunci când se face lobby din afara țării”

"Deputatul PNL Daniel Gheorghe a criticat dur faptul că CCR întârzie să publice motivarea deciziei

Bruxelles-ul a devenit un uriaş cuib de spioni

În ultima perioadă, capitala Belgiei s-a transformat într-un adevărat centru al agenţilor de informaţii din

Schimbare majoră la Facebook. Noua eră, POLIŢIA GÂNDIRII. BREAKING NEWS!

Angajaţii companiilor de Internet primesc puterea îngrozitoare de a decide cine şi despre ce are

Ponta LUPTA sutine Noua Ordine Mondiala si luptă impotriva CASH-ului: ,,Toate țările moderne încearcă să REDUCA ideea de CASH”. Cine NU RENUNTA renunta la el, reprezinta ,,o latură conservatoare și RETROGRADA a societății care nu trebuie lăudată”

Bogdan Chirieac: Mie îmi place Mihai Tudose, are un discurs robust, dacă reușește să nu

Închide