Trump îl va primi pe Serghei Lavrov la Casa Albă

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather


Președintele american Donald Trump îl va primi pe ministrul rus de externe Serghei Lavrov miercuri la Casa Albă, conform programului oficial al liderului american, o întrevedere confirmată de presa de stat rusă, transmite DPA, citată de Agerpres.

loading...

„Da, este adevărat, în program se află o întâlnire cu președintele Statelor Unite”, a declarat un oficial rus pentru agenția TASS.


Șefii diplomațiilor americană, Rex Tillerson, și rusă, Serghei Lavrov, vor discuta miercuri la Washington despre conflictele din Ucraina și Siria, a anunțat luni Departamentul de Stat.

Cei doi miniștri s-au întâlnit de două ori după ce secretarul de stat american și-a preluat postul la începutul lui februarie, însă va fi prima vizită oficială la Washington a lui Serghei Lavrov de la instalarea administrației Donald Trump.


Relațiile americano-ruse s-au deteriorat în special din cauza conflictelor din Ucraina și Siria, iar Tillerson a declarat că SUA încearcă să le detensioneze atât prin discuții privind probleme de mai mică importanță, cât și prin găsirea unor zone de cooperare.

„Cele mai mari două puteri nucleare din lume nu pot avea acest gen de relații”, a afirmat Tillerson despre nivelul scăzut atins în raporturile între SUA și Rusia.

Sursa: activenews.r
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
SECRETELE româncei ARESTATE într-o afacere de SPIONAJ Moscova-București-Washington. „Conexiunea” cu România a femeii care gestiona exporturile rusești de energie. BĂNUIELILE FSB

Citiți amănunte în exclusivitate despre cea mai încâlcită afacere internațională în care a fost prinsă

Ex ofiterul de informatii Stelian Andronic despre planurile Monarhiei si a ocultei mondiale cu Romania

Ex ofiterul de informatii Stelian Andronic  despre planurile ocultei mondiale cu Romania:  Stelian Andronic despre cipuri

Cotele obligatorii de teroriști și violatori musulmani ar trebui trimise la Alina Mungiu acasă

Cotele obligatorii de imigranți sunt, de fapt, cote obligatorii de teroriști, dacă e să-l credem

Holocaustul facut de romani ! Acum 28 de ani, în a doua zi de Crăciun, ILIESCU a legalizat AVORTUL. Si peste 25.000.000 de întreruperi de sarcină. Sau poporul care a avortat un popor

Acum 28 de ani, în a doua zi de Crăciun, ILIESCU a legalizat AVORTUL. Si

Închide