EXPLOZIV VIDEO/ Lider USR: Am omorât doi oameni, dar nu are relevanță câți ani am stat în închisoare

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Liderul USR Turda, Daniel Doboș,  a recunoscut că a ucis două persoane și că a executat mai mulți ani de închisoare în Germania, scrie Ziar de Cluj care citează o declarație făcută de liderul partidului lui Nicușor Dan pentru postul de televiziune NCN din Cluj Napoca după dezvăluirile făcute de Turda News.

DIALOGUL HALUCINANT CU DANIEL DOBOȘ:


E adevărat sau nu că ați ucis două persoane și ați făcut închisoare pentru asta?

Da.


Câți ani de închisoare ați făcut?

Mult prea puțini ca să fie relevant.

Daniel Doboș  a executat 15 ani de închisoare în Germania Federală, el fiind inițial condamnat la închisoare pe viață. 

Știrea inițială a apărut în presa din Turda și la acel moment liderul USR a spus că ar fi parțial adevărată deoarece el a lucrat în Legiunea Străină și ca gardă de corp pentru un italian.

„Practic, prin decizia Curții de Juri a Tribunalului Regensburg din 13.01.1995, pronunțată în Dosarul nr. Ks 203 Js 43848/92, a, b, definitivă la data de 01.02.1996, numitul DOBOȘ NICOLAE-DANIEL a fost condamnat la pedeapsa detențiunii pe viață pentru săvârșirea a două infracțiuni de omor prev. de art. 211 alin. 1 din Codul penal german.Cu privire la situația executării pedepsei, din documentele comunicate de autoritățile germane a rezultat că numitul DOBOȘ NICOLAE-DANIEL a fost arestat preventiv 1213 zile, începutul executării pedepsei fiind 02.02.1996, 15 ani din pedeapsă fiind ispășiți la 07.10.2007.În fapt, la data de 08.09.1992, împreună cu o altă persoană, prin CRUZIME (așa menționează instanța!), l-a omorât pe numitul… cu o pușcă cu alice.La data de 02.10.1992, numitul DOBOȘ NICOLAE-DANIEL, cu PREMEDITARE (așa menționează instanța!), l-a omorât prin împușcare pe numitul… .Prin decizia administrativă a Municipalității din Regensburg pronunțată la data de 29.05.2000 în dosarul nr. 331/04/122/Ml/Re s-a dispus expulzarea imediată a numitului DOBOȘ NICOLAE-DANIEL după eliberarea din închisoare”, se arată într-o anchetă Turda News.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE! Academicianul Eugen Mihaescu despre Legea “Elie Wiesel”: Azi, luptătorii anticomuniști sunt prima țintă a tovarășului Florian. Cine urmează mâine? Mihai Eminescu?

  DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE! Motto: “Când guvernul violează drepturile poporului, insurecția este, pentru popor si pentru

CUTREMUR/Se REVARSĂ TOT CĂCATUL: SIE, Maior, DIPI, hop și DROGURI!

Încet-încet se revarsă tot căcatul! Fosta soție a lui Dan Condrea, Laura Condrea, a făcut

TURTURICĂ, TAPALAGĂ și Sorina MATEI, în BIROUL lui SRL Coldea. Referate de ARESTARE, de la SRI la Parchete. DOVEZI FOTO – LIVE

  Cum funcționau „culoarele” presei și ale justiției pentru demolarea adversarilor, numele a trei jurnaliști

Bătălia pe informații secrete. De ce a fost sacrificat Florian Coldea

Strategii războiului modern au reușit (cel puțin deocamdată) o performanță salutară pentru planetă: să mute

Închide