Semnal de alarmă! Orezul din plastic se răspândește pe pieţele din întreaga lume (VIDEO)

Ceausescu Conspiratii Design Eminescu Masonerie Politica Simboluri Spiritualitate
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Nu putem evita cumpărarea orezului din plastic, dar există câteva metode prin care putem să evităm consumarea lui!

loading...

Din ce în ce mai mulţi oameni afirmă că orezul pe care îl cumpără nu este real. Mass media și rețelele sociale au început să soată adevărul la lumină, dar mulţi oameni nu văd asta. Din acest motiv, vă rugăm să fiți atenți la ceea ce cumpăraţi! Semnalul de alarmă a fost tras de site-ul Healthy Life Story, la începutul acestei luni.


Orezul din plastic a apărut prima dată în China, apoi s-a extins în Vietnam și India. În prezent, se pare ca s-a semnalat prezenţa sa pe pieţele din Indonezia și chiar din Europa. Pentru că arată ca şi cel real, orezul din plastic nu poate fi recunoscut atunci când îl cumpărăm, mai ales că, din motive lesne de înţeles, este amestecat cu acesta.

Orezul din plastic este extrem de periculos pentru sistemului digestiv, cauzând gastrită. Unele ziare au scris că acest orez este fabricat din cartofi și rășină sintetică. Altele spun că ar conţine anumite substanțe chimice.


Cum putem evita cumpărarea de orez fals?

Realitatea este că nu putem evita cumpărarea orezului din plastic, dar putem evita consumarea lui. Înainte de fierbere, orezul fals este identic cu cel adevărat, dar după ce este fiert, acesta rămâne tare şi îşi păstrează forma iniţială, spre deosebire de cel real, care se înmoaie şi îşi măreşte dimensiunile. De asemenea, puteți arde o mână de orez. Veţi simti mirosul de plastic, dacă este vorba de un orez fals!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

3 thoughts on “ Semnal de alarmă! Orezul din plastic se răspândește pe pieţele din întreaga lume (VIDEO)

  1. Adevarul este ca mi s-a intimplat de doua ori sa nu-mi fiarba orezul. Si unde mai pui ca l-am fiert citeva ore, puneam pomana de 40 zile a tatalui meu. Nu mai stim ce mincam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *